Foto:

IFF doneert 1900 liter handalcohol aan De Wever

Vorige week heeft De Wever 1900 liter handalcohol mogen ontvangen van IFF, een geur- en smaakstoffen fabrikant. Op vrijdag 1 mei werden enkele verpakkingen door de directie van IFF overhandigd aan Willem Kieboom, bestuurder van De Wever. 

Wereldwijd heeft IFF diverse projecten en vrijwilligersinitiatieven opgezet om vanuit de lokale IFF vestigingen zorginstellingen in de directe omgeving te helpen in de strijd tegen COVID-19. In Nederland maakt de IFF vestiging in Tilburg, in samenwerking met een bierbrouwer, een handalcohol door middel van het terugwinnen van alcohol uit bier.

De afgelopen weekenden heeft IFF in Tilburg, met vrijwilligers van diverse vestigingen, een partij handalcohol gemaakt en geschonken aan De Wever. Senior verpleegkundige Roelie Hamers benaderde IFF met een verzoek om materiaal en zodoende werd het contact met De Wever gelegd. Bij De Wever werken en wonen ook veel familieleden van IFF medewerkers, dus de link tussen de twee organisaties is sterk.

De Wever dankt IFF hartelijk voor de donatie van handalcohol, een product dat in deze tijd erg welkom en belangrijk is. De komende tijd wordt de handalcohol verder verdeeld over de locaties van De Wever.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden