Natuurlijk Tilburg en Elho verrassen bewoners met opgefleurde huiskamer


Foto:

Natuurlijk Tilburg en Elho verrassen bewoners met opgefleurde huiskamer

De bewoners van woonzorgcentrum De Bijsterstede werden gisteren blij verrast met mooie bloempotten en planten. Op 5 mei werd al geproost op de nieuwe huiskamer van afdeling Molenhoek, maar het oogde nog wat kaal. Tuincentrum Natuurlijk Tilburg en pottenleverancier Elho sloegen de handen ineen om deze huiskamer op te fleuren.

TILBURG -  Bij de Bijsterstede vindt men huiselijkheid en gezelligheid heel belangrijk. De nieuwe huiskamer, die twee weken geleden werd geopend, staat er dan ook knus bij. Toch miste er iets. Om de bewoners van wat meer groen te voorzien, werden dinsdag 19 mei leuke planten en potten bezorgd op de afdeling. Want de natuur maakt gelukkig natuurlijk!

Elho en Natuurlijk Tilburg realiseerden deze mooie samenwerking. Beide bedrijven staan voor duurzaamheid en lokale verbinding. Elho is een echt duurzaam Tilburgs bedrijf dat jaarlijks zo’n 5,6 miljoen kilo gerecycled plastic gebruikt om design potten van te maken. De productie draait op de kracht van een eigen windmolen in de achtertuin.

Natuurlijk Tilburg is een nieuw tuincentrum in Tilburg die het belangrijk vindt om lokaal betrokken te zijn. Klanten helpen staat voorop, net als de zorg voor een duurzame wereld. Natuurlijk Tilburg is gevestigd aan de Rugdijk, op de plaats van de oude Overvecht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wat vindt u?

Naar welke rubriek blader jij direct als je Stadsnieuws leest?Reageren!