‘De Lach van 10’-jackpot gewonnen door Pepijn uit Tilburg


Alberto Stegeman 'De Lach van 10'.
Alberto Stegeman 'De Lach van 10'. (Foto: Radio 10)

‘De Lach van 10’-jackpot gewonnen door Pepijn uit Tilburg

Het vrolijke radiospel ‘De Lach van 10’ wordt weer gespeeld op Radio 10 en dat is Pepijn van den Brink niet ontgaan. In de afgelopen twee weken wist géén van de luisteraars de lach van Alberto Stegeman te herkennen. Gister wist Pepijn in de uitzending van Somertijd met Rob van Someren het goede antwoord te geven. 

TILBURG - Hiermee heeft hij de jackpot van 24.000 euro gewonnen. Luisteraars maken opnieuw kans op een oplopend geldbedrag in een nieuwe opgave van ‘De Lach van 10’. 

Pepijn van den Brink: "Eigenlijk komt het antwoord van mijn vriendin Tamara. We hoorden donderdag in het programma Somertijd de eerste hint. En nu vanmiddag was de hint ‘mind your step’, dat ging natuurlijk over Schiphol. Alberto Stegeman is natuurlijk een keer bij Defensie geweest."

Bekijk het winmoment tijdens het programma Somertijd op de website van Radio 10. Het is akkoord om deze beelden te gebruiken, mits de juiste credits worden vermeld.

De Lach van 10 

'De Lach van 10' wordt tot en met vrijdag 29 mei gespeeld op Radio 10. Iedere werkdag is tussen 07.00 en 19.00 uur de lach van een bekende Nederlander te horen. Wanneer luisteraars de lach herkennen, maken zij kans op de jackpot. Het spel start met een bedrag van 1000 euro. De jackpot wordt bij ieder fout antwoord verhoogd met 200 euro.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wat vindt u?

Naar welke rubriek blader jij direct als je Stadsnieuws leest?Reageren!