Naast deze winacties wordt er, per stad, een lokaal doel gesteund. Er gaat 1 euro per kleed naar het goede doel, veelal het (kinder)ziekenhuis van de stad. Foto: City-Play.
Naast deze winacties wordt er, per stad, een lokaal doel gesteund. Er gaat 1 euro per kleed naar het goede doel, veelal het (kinder)ziekenhuis van de stad. Foto: City-Play. (Foto: )

Winactie: win het speelkleed van Tilburg

Hoe leert jouw kind, kleinkind, neefje of nichtje de stad Tilburg kennen? Die gaat natuurlijk spelen met het speelkleed van zijn eigen stad Tilburg! En dit speelkleed kan je nu ook winnen!!

TILBURG – Sinds maart dit jaar kan er lekker gescheurd worden op hét speelkleed van Circuit Zandvoort of op de speelkleden van Amsterdam en Rotterdam. Medio juni is Tilburg verkrijgbaar via www.city-play.eu/product/speelkleed-tilburg. Maar je kan het speelkleed ook winnen!

Winactie

Zo werkt het! Ga naar CityPlayEU op Facebook of Instagram en klik op het bericht met de foto van het speelkleed van Tilburg. Tag iemand die zo hard heeft gewerkt in de coronacrisis, dat zijn of haar kinderen absoluut een speelkleed verdienen! Van alle reacties worden er drie uitgekozen die een speelkleed ontvangen. De actie loopt tot en met 14 juni.

Voor het goede doel

Naast deze winacties wordt er, per stad, een lokaal doel gesteund. Er gaat 1 euro per kleed naar het goede doel, veelal het (kinder)ziekenhuis van de stad.

Alle details en speelkleden kun je vinden op www.city-play.eu.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden