Kinderfeestjes weer mogelijk bij Ontdekstation013


Foto:

Kinderfeestjes weer mogelijk bij Ontdekstation013

Goed nieuws, want vanaf 1 juni kunnen kinderen hun verjaardagsfeestje weer gaan vieren bij Ontdekstation013. De kinderfeestjes zijn wel iets aangepast om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Het Ontdekstation013 zorgt voor een veilige omgeving met voldoende afstand en hygiëne-maatregelen. 

TILBURG - Tijdens de feestjes werkt het Ontdekstation013 met drie zones, waar de kinderen verschillende activiteiten kunnen doen: een eigen film maken met het green screen, raket schieten in de spoorzone, zelf programmeren met de Micro:bit, een robot maken in de scraphoek, en meer.

Om alles goed te laten verlopen, kies je van te voren welke activiteiten je graag wilt komen doen en dan zorgen de begeleiders dat alles klaar staat. Ook is er een maximum aan het aantal kinderfeestjes dat tegelijkertijd gevierd kan worden.

Op welke dagen?

Kinderfeestjes zijn mogelijk vanaf 1 juni op woensdag, zaterdag en zondag tussen 13.00 en 17.00 uur. Voor meer informatie en aanmelden kijk op www.ontdekstation013.nl/nieuws/vanaf-1-juni-zijn-kinderfeestjes-weer-mogelijk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wat vindt u?

Naar welke rubriek blader jij direct als je Stadsnieuws leest?Reageren!