Yannick helpt Sam van De Burgerij Tilburg
Yannick helpt Sam van De Burgerij Tilburg (Foto: )

#NextHelpt biedt helpende hand voor horecaondernemers in Tilburg

Sinds de uitbraak van het Corona virus, moet iedereen wennen aan het ‘nieuwe normaal’. De horeca wordt hier flink geraakt. “Dit zijn ongekende tijden”, zegt Cees Bootsma (directeur Kolibrie Next). “We zien dat veel van onze relaties het lastig hebben om hun hoofd boven water te houden en dat is pijnlijk om te zien. Vandaar dat we vanuit Kolibrie Next zijn gestart met een nieuw initiatief #NextHelpt. We slaan de handen ineen en helpen waar we kunnen nu veel reguliere werkzaamheden zijn weggevallen”.

TILBURG - #NextHelpt is een initiatief waarbij het team van Kolibrie Next zich inzet om horeca ondernemers in diverse regio's een dag gratis te helpen. Zo heeft Account & Community Manager Yannick geholpen met het bezorgen van paasbrunches van De Burgerij Tilburg en stonden Eva & Lianne in Amsterdam klaar om La Reve te bezorgen in de vorm van een festival box: inclusief livestream, bier van Gebrouwen door Vrouwen en snacks van Traiteur Beet.

#NextHelpt de Burgerij in Tilburg

De Burgerij is een bekend fenomeen in de stad en menig Tilburger baalt dan ook behoorlijk dat zij de zorgvuldig samengestelde plateaus moeten missen in deze periode. Daar speelde mede-eigenaar Sam slim op in door te starten met “De Burgerij To Go”, waarbij je de lekkerste broodjes, charcuterie en fromage kan afhalen. Daarnaast is het restaurant actief met "De Burgerij aan huis", waarbij het bedrijf zijn lekkernijen aan huis bezorgt. Juist daarbij kon het bedrijf in deze corona periode wel wat extra hulp gebruiken! Yannick van Kolibrie Next bood zijn hulp graag aan en hielp met de drukke paasdagen om de bestelde luxe brunches te bezorgen. Geen straf, want de plateaus zijn volgens Yannick “de lekkerste van Tilburg en Noord-Brabant”!

Ook een helpende hand nodig?

Ondertussen draait het #Nexthelpt initiatief op volle toeren en hoopt het team dat ze hiermee zowel horecaondernemers als haar eigen Kolibrie Krew kunnen inspireren om ook de handen ineen te slaan. Dus ben of ken jij een (horeca) onderneming in Tilburg of omgeving die hulp van een aantal enthousiaste vrijwilligers kan gebruiken in de aankomende periode? Neem dan vooral even contact op via work@kolibrie-next.nl!

Kolibrie Next is een digitaal uitzendplatform gespecialiseerd in personeel voor de traditionele horeca en festivals. Hierin krijgt de opdrachtgever 24/7 gratis toegang tot een persoonlijke online portal met meer dan 10.000 kandidaten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden