Filiaalmanager Cas Stuart en zijn team.
Filiaalmanager Cas Stuart en zijn team. (Foto: )

Jumbo in Tilburg verhuist naar Pater van den Elsenplein 35

De Jumbo winkel aan het Pater van den Elsenplein 105 in Tilburg verhuist naar het Pater van den Elsenplein 35. De winkel sluit op dinsdag 16 juni om 13.00 uur definitief haar deuren. Vanaf woensdag 24 juni kunnen inwoners van Tilburg en omgeving weer terecht in de nieuwe Jumbo winkel. 

TILBURG - Klanten profiteren hier straks van nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden.

Alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart (geldig tot en met zondag 28 juni). Filiaalmanager Cas Stuart vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ik zie er naar uit om onze klanten te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkel. De nieuwe supermarkt telt straks ruim 1.100 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Nog meer vers
In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Ook zijn er voor de kinderen in de winkel gratis stukken fruit beschikbaar.

Altijd een stapje verder

Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de opening van de winkel: “We zijn er trots op dat we dankzij de relocatie onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We streven naar 100 procent klanttevredenheid op basis van onze succesvolle Jumbo formule: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Deze ambitie kunnen we alleen waarmaken met het enthousiasme, de vakkundigheid en de inzet van onze medewerkers.”

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkels aan de Broekhovenseweg 74 en de AaBe-straat 8 en de Jumbo Foodmarkt aan de Stappegoorweg 175 in Tilburg.

Over Jumbo Supermarkten

Jumbo is een Brabants familiebedrijf met een rijke ondernemershistorie en is actief in Nederland en België. Jumbo telt momenteel zo’n 670 supermarkten, waaronder acht Foodmarkten, en een succesvolle online bestel- en bezorgservice via Jumbo.com. Tevens voert het concern het gemakswinkelconcept Jumbo City, waarin elementen van de reguliere Jumbo winkel, Foodmarkt én van restaurantketen La Place worden gecombineerd. Zo wil Jumbo lekker en gezond eten makkelijk bereikbaar maken voor iedereen. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is Jumbo één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo al zestien keer door GfK uitgeroepen tot Beste Supermarkt van Nederland.

In 2009 nam Jumbo de supermarktketen Super de Boer over en in 2012 volgde het nog grotere C1000. Begin 2016 heeft Jumbo de foodserviceformule La Place overgenomen. In 2018 volgde de overname van een deel van EMTÉ en in 2019 nam Jumbo de regionale supermarktketen Agrimarkt over. Zo groeide Jumbo van regionale supermarktketen uit tot een leidende omnichannel retailer in Nederland. Eind 2019 opende het concern haar eerste winkel in België. Voor meer informatie zie www.jumbo.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden