Foto: STUDIO_DE_BRINK

20.000 borrels aan steun voor stamkroegen

Op 31 maart 2020 werd de actie ‘Steun je stamkroeg’ gelanceerd om horecazaken een hart onder de riem te steken. Zij moesten noodgedwongen hun deuren sluiten en hebben sindsdien geen of nauwelijks inkomsten. De actie heeft maar liefst 37.500 euro opgeleverd die voor honderd procent direct naar de deelnemende horecazaken gaat. 

TILBURG - Omdat de horeca per 1 juni weer open mag, is de actie gestopt. 

20.000 borrels

Met de actie ‘Steun je stamkroeg’ riep kruidenlikeur Schrobbelèr (stam)gasten op om online alvast een rondje te bestellen, om hun kroeg te steunen. Een waardebon (ter waarde van vijftien euro) is goed voor acht borrels Schrobbelèr. Het volledige aanschafbedrag komt ten goede van de horecazaak. In totaal zijn er 2500 waardebonnen verkocht, dat komt neer op 20.000 borrels. 

Nu de horeca weer deels open mag, stopt de actie en kunnen gasten hun rondje gaan bestellen. “De actie werd boven verwachting enthousiast ontvangen door zowel horecaondernemers als hun gasten. Veel horecazaken hebben het dankzij de Coronacrisis erg zwaar. Wij hopen met deze actie een kleine bijdrage te leveren en wensen natuurlijk alle ondernemers veel succes met de heropening”, aldus Jan Eijsermans van initiatiefnemer Schrobbelèr.

Over Schrobbelèr

Schrobbelèr is een kruidenlikeur uit Brabant met een traditie van ‘samen proosten’. Het ontstond in de jaren ’70 in het huisbarretje van Jan Wassing. Op sympathieke wijze maakten de vrienden van Jan ooit kennis met zijn smaak, warmte en vriendschap. Inmiddels is de kruidenlikeur in heel Nederland een veel bestelde borrel in horeca.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden