Foto:

DJ Stoob uit Tilburg brengt eerste track uit

De 24-jarige Bjorn Stoop, die bekend staat onder de naam Stoob, is een dj uit Tilburg. Sinds twee jaar is hij bezig met zijn naam uit te breiden tot een merk. In het begin van zijn carrière was hij zoekende naar de stijl die het beste bij hem zou passen. Na het bezoeken van een nachtclub wist hij wat hij wilde, sindsdien heeft hij zijn stijl geïnspireerd op Afterlife Techno.

Hij draait onder andere bij Het Verbond (Tilburg), Club Smederij (Tilburg) en vele andere locaties in Nederland. Bij zijn optredens kun je van melodische house tot progressieve techno verwachten. Buiten zijn dj-carrière is hij resident en promoleider van RAVEN in Club Smederij. “Met mijn liefde voor muziek kies ik zorgvuldig mijn platen uit en probeer ik een goede sfeer te creëren rondom mijn muziek. Daarnaast varieert mijn platenkeuze van house tot techno van hoge kwaliteit. Hierbij ligt de nadruk op de melodieuze en progressive stijl binnen de genres”, aldus Bjorn.

‘Zenith’

Zenith is de eerste track uitgebracht door Stoob. Hij laat zich inspireren door artiesten van het Afterlife label. Bjorn vind het ook belangrijk om deze sfeer naar buiten te brengen met zijn track. Een fijne combinatie van mysterieuze melodieën, een warme bass en een klein beetje groove zijn voor hem de perfecte ingrediënten. De eerste track die Bjorn heeft uitgebracht heet Zenith. Zenith betekent voortgang in het Arabisch. Een boodschap die wordt door vertaald in de track. Gedurende de track worden de melodieën opgebouwd en steeds interessanter.

Beschikbaarheid track

De track is te beluisteren via Spotify, Apple Music, Amazon Music, Deezer en Google Play/YouTube. Daarnaast kun je de track gebruiken op Facebook en Instagram en is die te vinden met Shazam. Om de track te beluisteren, zijn de onderstaande links van toepassing.

- Link naar Spotify: https://open.spotify.com/track/1aB4CepzGt45MGg659dTcG?si=IVN4r-M6Tvixw55OS5YRFQ

- Link naar Apple Music: https://music.apple.com/us/album/zenith-single/1513902587

- Link naar Amazon Music: https://music.amazon.com/albums/B088RHZ3Z5/B088RHNYVM?tab=CATALOG

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden