Foto:

Waar Tilburg Eet stelt Tilburgs Vaderdagpakket beschikbaar

Dit jaar kan je je vader verrassen met een pakket vol lokale Tilburgse producten. Het Vaderdagpakket is samengesteld door de dames van Waar Tilburg Eet en bestaat uit twaalf Tilburgse producten.

TILBURG - In het pakket vind je onder andere kaas van de Kaaszaak, een lokaal biertje van Stadsbrouwerij Tilburg, worstenbroodjes van Theo Pastoor en een BBQ saus van The Wasted Chef. Er zitten allerlei producten in het pakket maar ze hebben allemaal twee dingen gemeen: ze zijn eetbaar en komen uit Tilburg.

Initiatiefnemers van het Tilburgse Vaderdagpakket zijn de vijf dames van Waar Tilburg Eet. Waar Tilburg Eet is onderdeel van het landelijke netwerk Waar Nederland Eet dat actief is in verschillende steden in Nederland. De Tilburgse Anne de Graaf is de oprichtster van het account voor Tilburg en ze houdt samen met 4 andere Tilburgse dames de accounts bij. Op het Instagram- en Facebookaccount van Waar Tilburg Eet inspireren de dames de stadbewoners met allerlei heerlijke foto’s van de Tilburgse horeca. Nu de horeca lange tijd dicht was, deelden ze plekken waar je eten kon afhalen of laten bezorgen.

Cleo, een van de meiden uit het team kwam met het idee om een Vaderdagpakket samen te stellen. Iedereen was meteen enthousiast. Anne: ‘Zo konden we een aantal van onze favoriete Tilburgse ondernemers steunen en kan men een heel uniek pakket met lokale producten bestellen. Win-win!’.
Het pakket is online te bestellen via deze link, daar zie je ook de complete lijst van producten die in het pakket zitten. De pakketten kunnen op de vrijdag en zaterdag voor Vaderdag opgehaald worden.

Neem ook eens een kijkje op het Instagram account van Waar Tilburg Eet voor al het lekkers dat Tilburg te bieden heeft: www.instagram.com/waartilburgeet.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden