Een nieuw studioalbum gaat vaker gepaard met een concertreeks, maar door  'het nieuwe normaal' is die bijzonderder dan anders.
Een nieuw studioalbum gaat vaker gepaard met een concertreeks, maar door 'het nieuwe normaal' is die bijzonderder dan anders. (Foto: )

Guus verandert de 013 in pop-up 'Club Zoveel'

TILBURG - Precies vijfentwintig jaar nadat Nederland kennis maakte met Guus Meeuwis, komt de zanger met een nieuw studioalbum: Deel Zoveel. Het album verschijnt 31 juli. Een dag later opent Guus Meeuwis tevens de deuren van Club Zoveel: zijn exclusieve pop-up club in de Main van 013.

De titel verwijst niet alleen naar de zoveelste plaat die de zanger uitbrengt, maar vooral naar zijn verlangen om nieuwe muziek te blijven maken en te delen. En het delen van nieuwe muziek is precies wat hij gaat doen in zijn eigen club. Onder het mom ‘Deel Zoveel, Speel Zoveel’ brengt hij, live met band, drie avonden per week zijn nieuwe album ten gehore. Net zolang tot iedereen, die zich heeft ingeschreven voor een kaartje, is geweest. Op 1 augustus trapt Guus dit avontuur af. Wanneer het avontuur weer eindigt: dat bepalen zijn fans!

“Ik kan niet wachten om te gaan spelen", zegt Guus. "En eindelijk weer het publiek te zien dat dat spelen zo geweldig maakt. De onzekere situatie van de afgelopen maanden heb ik zo snel mogelijk om proberen te zetten in positieve energie en nieuwe muziek. Met trots presenteer ik: Club Zoveel. Daar ontvangen we, met alle egards, honderd man per avond. Net zo lang tot we elkaar allemaal gezien hebben. Deel zoveel, speel zoveel. Dat is de belofte. Volgens mij gaat het heel bijzonder worden.”

Kaartverkoop verloopt via:

www.clubzoveel.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden