Onder andere Jurgen Raymann speelt voor kleine groepen zijn voorstelling 'ff eruit'.  Foto: Raoul Nijhorst
Onder andere Jurgen Raymann speelt voor kleine groepen zijn voorstelling 'ff eruit'. Foto: Raoul Nijhorst (Foto: Raoul Nijhorst)

Theaters Tilburg start de zomer:eerste voorstellingen in verkoop

TILBURG - Nadat Theaters Tilburg op 12 maart de deuren sloot, is er niet alleen gewerkt aan een nieuw theater- en concertprogramma dat in september van start gaat, maar ook aan een speciaal zomerprogramma. Op 27 en 28 juni gaat dit programma van start met twee concerten voor dertig bezoekers van pianist Jan-Willem Rozenboom in de concertzaal. In juli staan onder andere cabaret en jeugdvoorstellingen op het programma.

In de zomer, in de maand juli, gaat Theaters Tilburg een aantal activiteiten organiseren. Kleinschalig, binnen en wellicht ook buiten. In de verschillende zalen, waar je met een beperkt aantal mensen unieke voorstellingen kan meemaken. De eerste namen zijn nu bekend, het programma wordt twee keer op een avond of middag aangeboden.

Coronaproof
Eind juni vindt de aftrap plaats door pianist Jan-Willem Rozenboom met twee concerten: Elke dag een beetje Bach. Mooie muziek en verhalen over Bach, en met maar dertig bezoekers zal er zeker ruimte zijn voor interactie. Ook cabaretier Jörgen Raymann maakt zijn opwachting met een ‘coronaproof’ programma: 'ff eruit'. Een ander cabaretprogramma is van Lonne Gosling, die al eerder in de studio van Theaters Tilburg stond.

Kindvriendelijk
Op alle zondagen in juli vinden kindervoorstellingen voor verschillende leeftijden plaats: De vriendelijke draak, Het Astronautje, Gonnie & Gijsje en een ‘popconcert’ van Dirk Scheele. Via de website theaterstilburg.nl is woensdag 10 juni uur de verkoop van de eerste, hierboven genoemde, evenementen van het zomerprogramma gestart. Deze week kondigt Theaters Tilburg weer nieuwe voorstellingen aan.                                                        

Aanpassingen
Natuurlijk gaat het theaterbezoek gepaard met de nodige aanpassingen; Theaters Tilburg houdt zich strikt aan alle maatregelen en richtlijnen vanuit de overheid om voldoende afstand en veiligheid te waarborgen. Meer info en de actuele programmering staat op de website van Theater Tilburg.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden