Foto: Pixbay / Tigerlilly

We mogen (voorzichtig) weer! Bied je activiteit aan in onze agenda en deel het met Tilburg

TILBURG - Na een periode van annuleren, uitstellen, afgelasten en cancelen begint voorzichtig het 'uitgaansleven' weer op te starten. In het 'nieuwe normaal', met anderhalve meter afstand en met respect voor de regels van het RIVM. Hoe dan ook, dat is beter dan niets. 

Met het opkomen van nieuwe, kleinschalige evenementjes, activiteitjes en optredentjes kan ook de Agenda van Stadsnieuws weer beginnen om tot haar vertrouwde statuur terug te keren. Daar kunnen we alle hulp bij gebruiken. 

Deel het met Tilburg
Durf jij het aan om in deze ingewikkelde tijd iets te organiseren? Maak dan een agendavermelding aan via deze website. Vermeld daarbij duidelijk welke regels worden gehanteerd om het evenement coronaproof te laten verlopen. Is er bijvoorbeeld een maximaal aantal deelnemers? Of moet er gereserveerd worden? Duidelijkheid vooraf voorkomt verwarring aan de deur. Verder biedt het invulformulier de mogelijkheid om tijd en locatie aan te geven én is er een mogelijkheid voor een beknopte beschrijving voor de papieren editie.   

Zet jij iets op touw? Laat het ons weten en klik hier!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden