Mudita geeft het laatste concert in Paradox voor de zomervakantie.
Foto: Karen van Gilst Fotografie
Mudita geeft het laatste concert in Paradox voor de zomervakantie. Foto: Karen van Gilst Fotografie (Foto: Karen van Gilst Fotografie)
Paradox

Atmosferische klanken Mudita

TILBURG - In Mudita worden de muzikale achtergronden van drie jonge muzikanten verweven in één geluid. Zangeres Sanne Rambags, pianist Sjoerd van Eijck en trompettist Koen Smits creëren met hun warme klanken en melancholische improvisaties een prachtige sfeer. Mudita treedt op vrijdag 26 juni om 20.00 uur en 21.45 uur op in Paradox. Het zijn de laatste concerten voor de zomer. Vanaf begin september gaan de deuren van Paradox weer open voor het nieuwe concertseizoen.

Met hun album Listen To The Sound Of The Forest won Mudita in 2019 een Edison Award. De bijzondere combinatie van piano, trompet en zang geeft de groep een heel eigen klankkleur. De muziek van Mudita laat zich omschrijven als filmisch en atmosferisch. 'Veel stukken zijn ronduit indrukwekkend, virtuele landschappen in muziek', aldus het tijdschrift Jazzism in een enthousiaste recensie.

Lezers van Stadsnieuws maken kans op 2 vrijkaarten voor het concert om 20.00 uur door een e-mail te sturen naar prijsvraag@paradoxtilburg.nl.

Nieuw seizoen
In de maanden juli en augustus is Paradox gesloten. Vanaf september gaan de deuren weer open voor het nieuwe concert seizoen. Dan zijn er concerten van de jonge, hippe Britse band Dinosaur, ECM-artiesten Maciej Obara (sax) en Kit Downes (piano), de Nederlandse pianist Harmen Fraanje met de Noorse trompettist Arve Henriksen en vele anderen. Verder komt Hans Dulfer naar Paradox op 19 september om met een all star band zijn 80ste verjaardag te vieren. Het hele concertprogramma vind je op www.paradoxtilburg.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden