Vraag en Arbeid door De Krachtcentrale 013


Heb je ook een vraag over werk? Mail dan je vraag, met je naam, leeftijd en woonplaats naar regine@dekrachtcentrale013.nl.
Heb je ook een vraag over werk? Mail dan je vraag, met je naam, leeftijd en woonplaats naar regine@dekrachtcentrale013.nl. (Foto: )
Vraag & Arbeid

Vraag en Arbeid door De Krachtcentrale 013

TILBURG - In samenwerking met De Krachtcentrale 013 verschijnt om de week deze rubriek, waarin vragen van lezers over werk worden beantwoordt. Deze week de vraag van Julie (28 jaar): "Ik ga met steeds meer tegenzin naar mijn werk, voel geen uitdaging meer en tel de uren tot ik naar huis mag en ben dan helemaal op. Heb ik een bore-out?"

"Beste Julie, Het lijkt heel tegenstrijdig, maar te weinig uitdaging en werken onder je niveau kan echt zorgen voor stress. Fantaseer je vaak over een andere baan, klaag je veelvuldig over je werk, tel je de minuten tot je werkdag voorbij is, ben je snel geïrriteerd, heb je een kort lontje en erger je je aan processen en/of collega’s? Dan is er op zijn minst sprake van onvrede en misschien zelfs een bore-out. Dat kan, als het lang duurt net zo ingrijpend zijn als een burn-out. Herken je bovenstaande punten? Ga erover in gesprek op je werk. Geef aan waar je mee zit en dat je op zoek bent naar meer uitdaging. Kan je werkgever hierin niets bieden? Blijf dan niet te lang meer zitten en ga voor beter! Laat je daarbij inspireren door je omgeving, vacaturesites en vrienden. Ook een loopbaancoach kan helpen. Succes! Regine Griep"

Coaching en begeleiding

Of je nu werkt, een uitkering hebt of voor jezelf wilt beginnen: een loopbaan of re-integratietraject bij de Krachtcentrale helpt je kracht en beweging te brengen in je loopbaan en leven. Door de combinatie van groepsgewijze training en individuele coaching werk je samen met andere deelnemers aan je toekomst.

In de Krachtcentrale zoek je niet persé naar een 'baan' die bij je past maar eerder naar een 'bestaan' dat bij je past.

Waarvoor kun je bij De Krachtcentrale terecht?

Begeleiding en coaching bij het vinden van betaald werk, opleiding of vrijwilligerswerk;

Re-integratiebegeleiding bij burn-out en psychische arbeidsongeschiktheid;

Loopbaanoriëntatie wanneer je een carrièreswitch wilt maken;

Ondersteuning wanneer je voor jezelf wilt beginnen.

Meer info over de trainingen en De Krachtcentrale op dekrachtcentrale013.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden