Christel en Ad op anderhalve meter tijdens een repetitie in de studio. Nieuwsbrief ontvangen? Stuur een mailtje naar tilburg@muziekids.nl en we sturen hem.
Christel en Ad op anderhalve meter tijdens een repetitie in de studio. Nieuwsbrief ontvangen? Stuur een mailtje naar tilburg@muziekids.nl en we sturen hem. (Foto: )
Muziekids

Muziekids 'on tour'

Door John Verbunt

"Afgelopen periode is lastig geweest. Vroeger kon iedereen in het ziekenhuis zo onze studio inlopen. Nu werken we op afspraak en is het aantal kinderen en bezoekers beperkt. Onze grote groep vrijwilligers heeft ook enkele maanden niet mogen werken, maar die beperking is sinds 21 Juli grotendeels opgeheven. Dat is erg fijn. We zijn nu weleens voor patiënten in het ETZ aan het spelen op de afdeling en moest de studio even dicht. Nu is de studio weer altijd open.

Laten we hopen dat dit zo voorlopig kan blijven. Als alles goed blijft gaan, en we niet weer in een lock down komen gaan we in september onze Muziekidsstudio promoten in de Tilburgse binnenstad. Normaal zijn we alleen in het ziekenhuis bezig, maar nu gaan we een uitstapje maken. We gaan met onze muziekidstrolley en een rad van avontuur op zondagmiddag 13 september op het Pieter Vredeplein en Heuvelstraat liedjes spelen. We hebben een rad van fortuin met liedjes en kleine prijsjes.

We gaan live bekende nummers en kinderliedjes uitvoeren en belangstellenden vertellen wat we allemaal doen in het ETZ. Ook kunnen mensen die ons werk willen ondersteunen vriend worden van de Muziekidsstudio. U wordt dan met een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van al het werk wat we doen. Dit alles met in acht neming van alle coronaregels."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden