Jacky Ervaart een stripper


Foto: Jasper Schoonhoven
Jacky Ervaart

Jacky Ervaart een stripper

  Column

Vorige week had ik een bacheloretteparty in Tilburg. En voordat iedereen begint de steigeren: het was ondanks de gigantische hoeveelheid alcoholische versnaperingen, coronaproof. Ik organiseerde deze met drie andere meiden. En ondanks alle virus-ellende en wekelijks om moeten gooien van de plannen, was de voorpret gigantisch. Ik kan me ook echt niet meer herinneren hoelang het geleden is dat ik zó gelachen heb.

Ik ben goed bevriend met het bruidspaar en wist dus ook dat hij ábsolúút geen stripster wilde. Ik wist ook goed dat al er wél een stripster zou komen, hij daadwerkelijk pleite zou zijn. Hij was er verder vrij relaxt over. En het was ook vrij duideiljk: “Alles is prima, behalve een vrouw die zich op me uitkleedt. Al steek je me in een konijnenpak (wat de mannen dus ook echt gedaan hebben)”. Zij daarentegen was er minder relaxt onder dat híj geen stipster wilde. En heeft hem dus ook een paar keer per week opgenaaid en verteld dat hij wél een blote dame op z’n feest zou krijgen.

Wij zouden geen goede vriendinnen zijn als we dan die stripster die hij eigenlijk zou moeten krijgen, niet aan haar gunnen. Ik moet er wel bij zeggen dat de Google-advertenties die ik te zien kreeg na het verwoed zoeken van een goede stripster, niet mals waren. Dus, voor iedereen die nog een bachelor of bachelorette moet regelen: ga in incognitomodus wanneer je een stripster zoekt online.

En zo kwam het, dat op zaterdagmorgen 11.30 uur, tien vrouwen in een tuin in Goirle zaten te wachten op een stripster, terwijl een nietsvermoedende bruid shotjes zat te drinken. En zo kwam het ook dat op zaterdagmorgen om 11.45 uur een compleet naakte vrouw (oké, feitelijk niet helemaal naakt, maar die alleen nog maar laarzen aan had) bovenop het bruidje zat. Aankomende zaterdagochtend zal iets minder enerverend zijn.

Kan ik tenminste wél bijkomen van afgelopen weekend.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden