Logo stadsnieuws.nl


Estafest bestaat uit vlnr Jeroen van Vliet, Oene van Geel, Mete Erker en Anton Goudsmit (foto: Eddy Westveer)
Estafest bestaat uit vlnr Jeroen van Vliet, Oene van Geel, Mete Erker en Anton Goudsmit (foto: Eddy Westveer) (Foto: Eddy Westveer)

Vrijkaarten voor Estafest in Paradox

  Cultuur

TILBURG - Estafest bestaat uit vier eigenzinnige improvisatoren onder wie niet minder dan drie recente Boy Edgarprijswinnaars: gitarist Anton Goudsmit, violist Oene van Geel en de meest recente winnaar Jeroen van Vliet. En dan ook nog meestersaxofonist Mete Erker. Het kwartet speelt vrijdag 19 mei in Paradox. Lezers van Tilburg Weekend maken kans op vrijkaarten.

Dit (bijna) drumloze jazzkwartet creëert de waanzinnigste composities waarmee het, in een ongebruikelijke kamermuziekbezetting, verwarring en vervoering veroorzaakt. Denk aan Mingus meets Schönberg meets Bach meets Radiohead, maar dan gespeeld door een bassende sax, een drummende viool en een zingende piano, op een bedje van Afrikaans gitaargetokkel. Hoe verzin je het? Maar het bestaat écht en je kunt het horen op 19 mei in Paradox.

Bezetting: Mete Erker op saxen, Anton Goudsmit op gitaar, Oene van Geel op viool en Jeroen van Vliet op piano.

Lezersactie

Estafest staat op vrijdag 19 mei in Paradox, Telegraafstraat 62 in Tilburg. Aanvang 20.30 uur, zaal open om 19.30 uur. De entree bedraagt €13 of €10 met ParaPas.

Wil je kans maken op vrijkaarten voor Estafest? Stuur dan voor dinsdag 16 mei een mailtje met als onderwerp 'Estafest' naar tilburgweekend@persgroep.nl. Winnaars ontvangen bericht.

www.paradoxtilburg.nl

reageer als eerste
Meer berichten