Logo stadsnieuws.nl


Ons Terrein is de eerste voorstelling die geheel door Stage It is geproduceerd
Ons Terrein is de eerste voorstelling die geheel door Stage It is geproduceerd

Eerste 100%-productie Stage It

  Cultuur

TILBURG - Eindelijk is het dan bijna zover waar Stage It al zo lang naartoe heeft geleefd en gewerkt. De allereerste theatervoorstelling 'Ons Terrein' wordt zaterdag zaterdag 20 mei opgevoerd in de NWE Vorst in Tilburg. Twee keer zelfs, om 14.30 uur en om 19.30 uur.

'Ons Terrein' is een theatervoorstelling over een hechte groep van zes uitzonderlijke vrienden die een zoektocht begaan. De voorstelling bevat hedendaagse onderwerpen zoals vriendschap, grenzen, vrijheid en seksualiteit. Deze voorstelling zal je aan het denken zetten maar zorgt er ook voor ontspanning door de humor en muziek.

Het is de allereerste theatervoorstelling die geheel, van A t/m Z, door Stage It is geproduceerd en dat bracht wat spanning maar ook zeker veel plezier met zich mee voor de organisatie. Er is namelijk zo veel tijd en energie in gestoken dat enig succes wel te verwachten is. En terecht.

Stage It

Stage It is een organisatie opgericht in september 2016, die bestaat uit tweedejaars studenten aan de opleiding Communicatie - International, Event, Music and Entertainment Studies op Fontys Academy for Creative Industries in Tilburg. Stage It is een ambitieuze organisatie waarbij de waarden vrijheid, lef, verbinding en betekenis centraal staan.

www.denwevorst.nl

reageer als eerste
Meer berichten