Logo stadsnieuws.nl


Kijkdag in HB Atelier

  Cultuur

TILBURG - HB Atelier houdt op donderdag 1 juni een kijkdag. De toegang van het atelier is aan de Kapitein Grantstraat 36 in Tilburg. HB Atelier is op juni geopend van 11.30 tot 17.00 uur.

                                

Hanneke Bollen woont en werkt sinds 2013 in Tilburg aan de Bosscheweg te Tilburg. Ze volgde de opleiding Schilderkunst en Schilderkunst Specialisatie aan de Academie in Arendonk en hoopt in 2018 de opleiding Tekenkunst Specialisatie met goed gevolg af te ronden. Haar atelier bevat een verzameling aan decoratie middelen om elke opstelling te kunnen maken voor het werken naar waarneming. Om telkens weer vernieuwend composities te kunnen creëren worden de reeds gebruikte spullen verkocht.

Hanneke Bollen geeft duidelijk de voorkeur aan het traditionele schilderen in olieverf door te starten met een grondlaag. Daarnaast geeft zij aan drie groepen cursisten een dag in de week begeleiding in het schilderen. Zij werkt in blokken van gemiddeld 5 weken aan een onderwerp zodat er voldoende diversiteit is aan onderwerp en uitwerking.

Een kijkje nemen in HB Atelier betekent genieten omdat niet alleen de ruimte aantrekkelijk is maar het ademt een ontspannen en tevens inspirerende sfeer uit. Op 1 juni kun je een kijkje nemen in het atelier waar haar cursisten aan het werk zijn en tevens het eigen werk van Hanneke zien wat geëxposeerd wordt.

Atelier open van 11.30 tot 17.00 uur

Mocht de deur niet open staan, bel dan gerust even aan...

FOTO: Hanneke Bollen

FOTO: Logo van HB Atelier

Reageer als eerste
Meer berichten