Logo stadsnieuws.nl


Josefien en Amio staan op 19 en 20 augustus om 14.00 uur in het Oisterwijkse Natuurtheater. Ze zijn al met hun pipowagen neergestreken in de bossen om te repeteren.
Josefien en Amio staan op 19 en 20 augustus om 14.00 uur in het Oisterwijkse Natuurtheater. Ze zijn al met hun pipowagen neergestreken in de bossen om te repeteren.

Amio en Josefien met pimpelpaarse dino

  Cultuur

Vrolijke muziek, spannende zwaardgevechten en een hoge stem die roept: "Ik ben geen kip!". De Oisterwijkse bossen zijn voor even het domein van Theatergezelschap Amio, dat repeteert in het Natuurtheater voor de nieuwste voorstelling 'Amio en de pimpelpaarse dinosaurus (van een andere planeet) met een hoedje die iedereen snoepjes geeft'.

Oisterwijk - Amio en Josefien staan met hun pipowagen midden in de Oisterwijkse bossen en om mensen te laten weten dat hij er is, heeft Amio prachtige posters gemaakt. Amio heeft het wel heel bont gemaakt op de posters en beloftes moet je nakomen. Ook als het een grote pimpelpaarse dino betreft. Gelukkig is Josefien er ook, want zij krijgt altijd alles voor elkaar. Gelukkig hebben ze dit jaar geen last van een irritante schurk die roet in het eten gooit… Of toch wel?

De voorstelling is op 19 en 20 augustus te zien in het Natuurtheater. Anne Timmermans, één van de makers: "Er is een (grappige) schurk, een paarse dinosaurus, een zwaardgevecht, een legendarische tango, liedjes van Amio en Josefien. Ondanks de spanning is de voorstelling wel geschikt voor alle leeftijden. Wij pakken het aan met veel humor en aan het einde komt alles natuurlijk weer goed."

De makers van Amio, Erik en Anne Timmermans, hebben deze voorstelling niet alleen voor de lol gemaakt. "Wij zijn ons er terdege bewust van dat er een hoop gezinnen zijn die zich dit soort uitjes niet kunnen permitteren", verduidelijkt Anne. "Zij moeten door omstandigheden rondkomen van weinig geld en de kinderen zijn hier ook de dupe van."

Daarom geven Erik en Anne gratis kaarten aan gezinnen die onder bijstandsniveau leven en nieuwe Nederlanders. Het aantal kaarten dat Erik en Anne gratis weggeven, is evenredig aan het aantal kaarten dat van tevoren gereserveerd wordt.

Kaarten kosten 7,50 euro en zijn te reserveren via amio.nl/reserveren.

Reageer als eerste
Meer berichten