Pink Boxing Tilburg houdt open dag op het nieuwe adres. Iedereen is welkom om langs te komen
Pink Boxing Tilburg houdt open dag op het nieuwe adres. Iedereen is welkom om langs te komen

Open dag bij 'leukste total body workout van Tilburg'

  Sport

Pink Boxing Tilburg houdt zaterdag 17 september haar open dag. Van 10.00 tot 13.00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij 'de leukste total body workout van Tilburg', te vinden aan de Goirkekanaaldijk 211-08 in Tilburg.

TILBURG - "Pink Boxing Tilburg is een keigave total body workout, spierpijn gegarandeerd", vertelt Bianca Zwinkels, Herbalife (sport)voedingscoach en personal trainer van Pink Boxing Tilburg.

"Roze bokshandschoenen aan en ladies only. Wat begon in een gymzaal van een basisschool op 1 april 2015 is uitgegroeid tot een grote club sportieve bikkels die wekelijks de uitdaging aan gaan."

Roze wangen

Boksen als middel om fit te worden met aansluitend een circuit training waarbij met hoge hartslag krachttraining wordt gedaan. Iedereen kan mee op haar eigen niveau en tempo en gaat flink bezweet en met roze wangen voldaan naar huis.

Open dag op nieuw adres

Sinds 22 augustus gebeurt dat op de nieuwe locatie: Goirkekanaaldijk 211-08 (Industrieterrein Kraaiven), vlakbij het TweeSteden Ziekenhuis, net over het kanaal. En daar is dus zaterdag 17 september tussen 10.00 en 13.00 open dag.

www.facebook.com/pinkboxingtilburg

Meer berichten