Mind-Run op Landgoed Gorp en Roovert
Mind-Run op Landgoed Gorp en Roovert (Foto: Natasja den Otter)

Gratis introductieles mind-run op Landgoed Gorp en Roovert

  Sport

Balance Support, praktijk voor voeding, beweging en massage uit Goirle, organiseert binnenkort een gratis introductieles mind-run op Landgoed Gorp en Roovert. De introductieles vindt plaats op zaterdag 30 mei 2020 om 9.00 uur, duurt ongeveer 75 minuten en start vanaf Balance Support aan de Molenstraat nr. 20 te Goirle.

GOIRLE - Mind-Run = mindful hardlopen, gecombineerd met invloeden uit de tai chi / yoga / chi-running, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Deze oefeningen zijn geïntegreerd in een training van ongeveer 75 minuten. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor beginnende als gevorderde hardlopers van alle conditieniveaus.

Inschrijven

Heb je zin om mee te doen, schrijf je dan in door een mailtje met je gegevens te sturen naar info@balancesupport.nl of te bellen met 06 21 461 816. Inschrijven is gewenst en mogelijk tot 1 dag voor aanvang. De inschrijving is pas definitief na bevestiging van Balance Support. Kijk voor meer informatie over Mind-Run en de Mind-Run cursussen op www.balancesupport.nl/mind-run.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden