Kin Makelaars is uitgegroeid tot de best verkopende makelaar van Tilburg en met de overige vestigingen de meest verkopende in Brabant
Kin Makelaars is uitgegroeid tot de best verkopende makelaar van Tilburg en met de overige vestigingen de meest verkopende in Brabant

Kin best verkopende makelaar in Tilburg

  Zakelijk

TILBURG - Groei is geen doel op zich voor Kin Makelaars, toch heeft hun werkwijze er de afgelopen acht jaren toe geleid dat ze in de bestaande bouw zijn uitgegroeid tot meest verkopende makelaar van Tilburg en de afgelopen twee jaar met de vestigingen in Breda, Dongen, Gilze-Rijen en Tilburg zelfs tot meest verkopende makelaar van heel Noord–Brabant.

Mooie cijfers, maar bij Kin draait het met name om de personen, zo vertelt vestigingsmanager Rembrant Venmans. "De wisselwerking tussen makelaar en verkoper is van cruciaal belang. We kennen niet alleen de markt door en door, maar ook de Tilburgers zelf. Dertig procent van de verhuizers komt van buiten Tilburg. Via onze andere vestigingen weten we ook hen te bereiken."

Kin Makelaars zet daarbij sterk in op innovatieve manieren om de woningen extra onder de aandacht te brengen, maar wel op een manier die past bij Tilburg. "Onder andere met professionele video's en (hoogte)foto's en met regelmaat drones laten we woningen extra opvallen binnen het aanbod op Funda."

Speerpunt

"Het belangrijkste blijft echter uiteraard het plezierige persoonlijk contact. Dat blijft ons speerpunt. Uit de 425 klantbeoordelingen die we ontvingen en die gemiddeld op een 8,5 uitkomen, zien we dat klanten dit waarderen."

Venmans ziet 2017 dan ook met veel vertrouwen tegemoet. Mensen die meer willen weten over de werkwijze van Kin Makelaars, waaronder zes gratis open huizen dagen per jaar, nodigt makelaar Venmans van harte uit contact op te nemen. "Wie ons belt op 013-5 339 339 of mailt op tilburg@kinmakelaars.nl bezoeken we persoonlijk, zodat we gratis en geheel vrijblijvend de waarde van de woning in kunnen schatten en de mogelijkheden die wij voor hen zien door kunnen nemen."

www.kinmakelaars.nl

Meer berichten