Bij Dierenopvang Hart van Brabant wachten tal van huisdieren op een nieuw baasje. In de rubriek ’Baasje gezocht!’ presenteren we steeds een van deze dieren. Dit keer de waterrat Lucky.

Hey hoi! Ik luister naar de naam Lucky. Hopelijk heb ik ook het geluk om weer snel een fijn thuis te vinden. Ik had namelijk een heel goed huisje, maar mijn baasje werd ziek en kon daarom niet meer voor mij zorgen. Ik heb van mezelf veel energie, daarom ben ik op zoek naar een huisje waar het niet al te druk is. Het liefste ben ik lekker bij mijn baasje, maar ook andere mensen vind ik gezellig, ik ben dan ook een echte allemansvriend. In andere honden toon ik niet meteen interesse, maar ik maak vriendelijk contact. Samenwonen met een rustige teef zou bij een goede klik geen probleem op moeten leveren. Oh ja en ik ben een echte waterrat! Ik vind het heerlijk om lekker met mijn pootjes door het water te tippelen.

Ben jij op zoek naar een blij ei met veel energie? Neem dan contact op met de Dierenopvang en hopelijk zie ik je snel.

Bereikbaarheid

Dierenopvang Hart van Brabant (013 543 52 09), maandag t/m zaterdag van 13:00 tot 16:00 uur. Dierenambulance (013 542 00 55). De Dierenambulance is 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 t/m 23.00uur (indien bezetting met vrijwilligers dit toelaat). We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers.