Op zoek naar een alternatieve behandeling voor langdurige klachten? Dr. Jiao, een gerenommeerde hersenchirurg uit de Verenigde Staten komt naar Nederland! Tussen 15 en 23 mei brengt hij zijn innovatieve behandelingsmethoden naar ons land.

Dr. Jiao’s methode - die al in meer dan 150 landen wereldwijd wordt toegepast - biedt hoop voor patiënten met diverse aandoeningen. Frank Boute, voormalig directeur van Intergroep en oud-speler van het Nederlands tafeltennisteam, is een van de mensen die baat heeft gehad bij Dr. Jiao’s behandelingen: ”Frank lijdt aan lyme en heeft ook last van longcovid en viel vaak flauw, maar dankzij de acupunctuurbehandelingen van Dr. Jiao zijn de klachten aanzienlijk verminderd. Frank ontmoette Dr. Jiao in China en zet zich nu in om anderen te informeren over deze effectieve behandelmethode. Dr. Jiao behandelt een breed scala aan klachten en aandoeningen, waaronder lyme, long covid, tinnitus, en rug- en schouderklachten. Elke behandeling wordt zorgvuldig afgestemd op de ernst en oorzaak van de klachten van de patiënt.

Dr. Jiao wordt bijgestaan door ervaren acupuncturisten uit China om de best mogelijke zorg te bieden. Mis deze unieke kans niet om uw klachten aan te pakken met de vernieuwde behandelingen van Dr. Jiao. Voor meer informatie en om een afspraak te maken kunt u contact opnemen met Lily Ding via haar mobiele nummer: 06-24903365. Ervaar de voordelen van deze bijzondere behandelmethoden en geef uw gezondheid een nieuwe kans!”