Op zaterdag 25 mei heb je de unieke kans om je te laten rondleiden door de stedenbouwkundige en de landschapsontwerper van nieuwbouwproject Land van Anna in Goirle. Meld je aan voor een rondleiding om 11.00 of 12.00 uur en beleef samen met hen de prachtige locatie, grenzend aan het Beekdal en Landgoed Gorp en Rovert, en de bijzondere verhalen!

”Twee ontwerpers van architectenbureau KuiperCompagnons leiden jou graag rond en vertellen jou alles over het stedenbouwkundig concept van Land van Anna met verhalen over de oude fabriek, de landschappelijke inpassing en de natuurinclusieve en klimaatadaptieve inrichting. Een rondleiding duurt ongeveer 45 minuten. Aanmelden doe je via de projectwebsite: www.landvananna.nl. We ontvangen je graag bij de Sales Gallery aan Bergstraat 50 in Goirle.”

Vragen?

”Vragen over het beschikbare woningaanbod? Kom naar de Sales Gallery. De verkoop van Land van Anna is in volle gang. Heb je vragen over de nog beschikbare woningen en appartementen van Land van Anna, wil je de prachtige maquette van de appartementen Leijzicht bekijken of een brochure overhandigd krijgen? Zaterdag 25 mei is ook de Sales Gallery geopend. Van de Water Makelaars staat van 10.30 tot 13.00 uur voor je klaar om je te verwelkomen.”