Bij Dierenopvang Hart van Brabant wachten tal van huisdieren op een nieuw baasje. In de rubriek ’Baasje gezocht!’ presenteren we steeds een van deze dieren. Dit keer de mooie witte Django.

Hey daar! Mijn naam is Django. Zoals je ziet heb ik mijn looks mee: met mijn mooie witte vacht en fel blauwe ogen had ik de verzorgers hier al snel ingepakt. Ik ben een jonge Akita kruising Husky die nog niet veel van de wereld heeft gezien.

Als ik je eenmaal ken ben ik een vriendelijke, speelse en soms een beetje eigenwijze hond. Vreemde mensen, daar houd ik niet zo van. Zoals het een echte Akita betaamt, ben ik eenkennig en ga ik voor mijn baas door het vuur. Ik heb duidelijke grenzen en durf deze ook aan te geven. Ik zoek dan ook een rustig huishouden, met een omheinde tuin waar ik lekker mijn ding kan doen. Ik ben een echte buitenhond en hier in de opvang speel en lig ik dan ook graag op mijn veld.

Ik mag zelfs al mee naar het park met de andere honden hier en met wat afstand kan ik ze prima negeren. Helemaal als je lekkere snoepjes bij hebt. Trucjes ken ik ook al een aantal. Heb ik je interesse gewekt en kun jij mij bieden wat ik nodig heb? Neem dan contact op met de Dierenopvang.

Bereikbaarheid

Dierenopvang Hart van Brabant (013 543 52 09), maandag t/m zaterdag van 13:00 tot 16:00 uur. Dierenambulance (013 542 00 55). De Dierenambulance is 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 t/m 23.00uur (indien bezetting met vrijwilligers dit toelaat). We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers.