Wil je jouw folderpakket weer ontvangen? Dat kan nu met InMijnBus, een innovatieve manier om folderverspreiding duurzamer en slimmer te maken. Via inmijnbus.nl kunnen huishoudens eenvoudig kiezen voor een folderpakket dat is samengesteld voor hun buurt, een gepersonaliseerd folderpakket of ervoor kiezen geen folders meer te ontvangen.

Met de lancering van InMijnBus zet Spotta een belangrijke stap. Consumenten kunnen nu zelf bepalen of ze wel of niet een folderpakket ontvangen. Het resultaat? Minder ongelezen folders!

De Voordelen van InMijnBus

Duurzame toekomst: Spotta streeft naar een duurzamere toekomst. Ons doel is minder ongelezen folders bij het oud papier. We bezorgen met InMijnBus alleen nog gewenste folderpakketten.

Heel eenvoudig: In enkele stappen kan een consument zich aan-of afmelden voor het wekelijkse folderpakket van Spotta.

Tijdelijk WEL of GEEN folders? Op InMijnBus geven consumenten gemakkelijk aan welke weken ze een folderpakket niet of juist wel wilt ontvangen. Bijvoorbeeld geen folders tijdens een vakantie of juist wel folders tijdens de feestdagen.

Waarom een folderpakket van Spotta?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen, geïnspireerd worden of ben je op zoek naar informatie en handige tips over producten en diensten? Dan is een folderpakket van Spotta ideaal voor jou! Wekelijks ontvang je gratis een pakket met de folders die voor jouw buurt worden samengesteld óf een persoonlijke keuze aan folders.

Met InMijnBus zet Spotta een stap richting een toekomst waarin folderverspreiding efficiënter en milieuvriendelijker is. Wilt u ook uw voorkeuren doorgeven en bijdragen aan een duurzamere wereld? Bezoek dan inmijnbus.nl en maak uw keuze!

Voor meer informatie, bezoek inmijnbus.nl en ontdek de voordelen van gepersonaliseerde folderverspreiding.