Bij Dierenopvang Hart van Brabant wachten tal van huisdieren op een nieuw baasje. In de rubriek ’Baasje gezocht!’ presenteren we steeds een van deze dieren. Dit keer: Naila.

Op zoek naar een speciale vriendin? Maak kennis met Naila! Naila leefde vroeger buiten en kreeg daar te eten van mensen. Toen ontdekten ze dat ze zwanger was. Gelukkig vond ze een nieuw thuis bij een gastgezin, waar ze acht kittens kreeg.

In het begin was Naila nog niet gewend aan het leven binnen. Ze wilde niet opgetild worden, was sterk gericht op eten en kon wat fel reageren als je bij haar in de buurt kwam. In de afgelopen maanden is ze veel veranderd. Ze is liever en knuffeliger geworden. Ook heeft ze heel goed voor haar kittens gezorgd. Ze ligt graag bij je in de buurt en, als dat voor jou ook ok is, slaapt ze graag op je voeteneind van je bed. Ze leert ook dat eten op tafel niet voor haar is. Naila wil heel graag naar buiten. Dat kan nu in het gastgezin niet. Ze hoopt snel bij iemand te mogen wonen waar dat wel kan en ze de wereld buiten ook kan ontdekken.

Bereikbaarheid

Dierenopvang Hart van Brabant (013 543 52 09), maandag t/m zaterdag van 13:00 tot 16:00 uur. Dierenambulance (013 542 00 55). De Dierenambulance is 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 t/m 23.00uur (indien bezetting met vrijwilligers dit toelaat). We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers.