De grootste acts uit binnen- én buitenland, heerlijk eten en drinken, een nagenoeg vol festivalveld en ook nog de zomer die zijn intrede nu toch écht lijkt te doen. Op het moment van schrijven tikt - volgens de voorspellingen - het kwik op zaterdag 29 juni een heerlijk zonnige 24 graden aan. Voeg daar acts zoals UB40, Clouseau, Douwe Bob, Danny Vera en Young Gun Silver Fox aan toe en niets staat een waanzinnige derde editie van Spoorpark LIVE Festival in de weg.

In de voorbije twee zomers nestelde Spoorpark LIVE zich in de stad Tilburg met de grootste acts van nationale bodem. Eerder op het programma? Onder meer DI-RECT, Krezip, Kensington, Froukje en Joost. Voor het derde jaar steekt de organisatie Spoorpark LIVE iets anders in. Zo speelt op donderdag 27 juni Massive Attack een groot openluchtconcert. De festivaldag vindt plaats op zaterdag 29 juni, voor het eerst met internationale headliners. Verspreid over twee podia staat de bezoekers een prachtig programma de wachten.

Een smaakvol programma

De ultieme headliner op het festival is UB40. De Britse band verkocht de voorbije 45 jaar honderden miljoenen albums en is bekend van megahit ‘Red Red Wine’ die ongetwijfeld te horen is tijdens het festival. De zuiderburen van Clouseau zijn onder meer bekend van hitsingles zoals ‘Anne’ en ‘Daar Gaat Ze’. Danny Vera speelde eerder in 2022 al op het festival, terwijl Douwe Bob zijn debuut maakt.

Verder op het programma: Young Gun Silver Fox, Michelle David & The True-tones, Postmen, Super db en PM Warson. Maar dat is niet alles! Speciaal voor de 2024-editie slaan Spoorpark LIVE en de Fontys Rockacademie de handen ineen. Het doel? Een geschikte opener zoeken voor het festival, die inmiddels gevonden is in het veelbelovende talent Säm Wilder.

Heerlijk eten en drinken

Naast tal van prachtige foodtrucks en mooie bieren op de tap, faciliteert het festival zelfs een 3-gangen diner. Op het terras van het Tilburgse T-Huis geniet de bezoeker van een heerlijk menu, met onder meer de keuze tussen zeebaarsfilet, een rumpsteak en een vegan steak. Reserveringen lopen via de website van het festival: www.spoorparklivefestival.nl.

Kaarten nog verkrijgbaar

Na twee succesvolle eerdere edities, stevent ook deze derde festivaleditie op een uitverkocht Spoorpark af. Met de zomerse weersvoorspellingen, is de verwachting dat ook de kaartverkoop een vlucht neemt. Wil jij niets missen van Spoorpark LIVE Festival? Zorg dan dat je tijdig je kaarten haal op de website van het festival: www.spoorparklivefestival.nl.

Spoorpark LIVE Festival vindt plaats op zaterdag 29 juni in het Tilburgse Spoorpark. Het concert van Massive Attack is twee dagen eerder (op donderdag 27 juni) te bezoeken.