Op zaterdagavond 15 juni vond in theater Figi in Zeist de uitreiking van de Modewinkel Awards 2024 plaats, met meer dan 600 aanwezigen. De grote winnaar in de categorie herenmode was dit jaar EcoGents, gevestigd op de Westermarkt 14 in Tilburg. Deze bijzondere winkel, die bekend staat om zijn uitgebreide collectie vintage en tweedehands herenkleding, behaalde zowel lokaal als provinciaal indrukwekkende resultaten.

EcoGents werd met overweldigende steun van het publiek bekroond tot beste herenmodezaak van Tilburg, zowel wat betreft het aantal stemmen als de waardering. Daarnaast kreeg de winkel een Gold gemiddelde score van maar liefst 9.74, wat hen de eerste plaats in de categorie herenmode van de provincie Noord-Brabant opleverde.

Als klap op de vuurpijl eindigde EcoGents ook landelijk op een prachtige derde plaats in de categorie herenmode qua waardering. Dit is een bijzondere prestatie, vooral omdat EcoGents een van de weinige tweedehands en vintage kledingwinkels was die voor deze prestigieuze awards genomineerd was.

Trots

”Dit is niet alleen een fantastische overwinning voor ons als winkel, maar ook voor duurzame herenmode,” aldus de trotse eigenaren Amy en Fred van EcoGents. ”We wisten al dat we geweldige klanten hadden, maar nu weten we helemaal zeker dat we de leukste, liefste, grappigste en gezelligste klanten van de wereld hebben.”

Na de uitreiking werd het succes uitgebreid gevierd met een feestavond op de opzwepende beats van de DJ’s van Radio 538. Amy en Fred bedankten hun klanten voor de prachtige erkenning en beloofden ook volgend jaar weer mee te dingen naar de titel tijdens de Modewinkel Awards.

EcoGents, gevestigd op de Westermarkt 14 in Tilburg, heeft de mooiste en grootste collectie vintage en tweedehands herenkleding. Dankzij deze erkenning bevestigt de winkel niet alleen zijn plaats in de harten van de Tilburgse modebewuste mannen, maar ook in die van heel Nederland.