Opgericht op 18 augustus 1924 bestaat Gymnastiek- en Turnvereniging Dionysius Tilburg dit jaar dus 100 jaar en dat viert de vereniging het hele jaar. Naast alle reguliere turn- en sporttrainingen staat Dionysius in Tilburg vooral bekend om zijn gezellige sfeer en de vele nevenactiviteiten voor haar leden. Niet alleen worden al deze nevenactiviteiten dit jaar van een extra feestelijk tintje voorzien, er staan ook twee speciale evenementen op het programma.

Allereerst vindt in de middag van zaterdag 29 juni een spectaculaire jubileumshow plaats in T-Kwadraat. Tijdens deze show zullen alle leden (van kleuters tot 70 plussers) op feestelijke wijze hun kunsten vertonen. De toegang tot dit evenement is gratis zodat alle leden, hun ouders, vrienden en familie van deze show kunnen genieten.

Zaterdag 24 augustus is dan de dag waarop het officiële 100-jarig bestaan groots wordt gevierd. In de ochtend worden vooral de leden tot en met 12 jaar getrakteerd op een feestelijk en sportief verrassingsevenement met in de middag een reünie en de dag wordt afgesloten met een feestavond voor alle leden boven de 12 jaar.

Reünie

Het 100-jarig bestaan van de vereniging moet natuurlijk ook gevierd worden met oud-leden, want zij hebben tenslotte de basis hebben gelegd voor de huidige vereniging: ”Dionysius nodigt daarom alle (oud)-(bestuurs)leden, trainers en vrijwilligers uit om aanwezig te zijn op de reünie die gehouden wordt bij Foxfarm op zaterdag 24 augustus van 14.00 tot 18.00 uur. Natuurlijk is er gedurende de reünie volop gelegenheid om met elkaar herinneringen op te halen. Het gaat zondermeer een ouderwets gezellige middag worden. Stuur voor 15 juli een e-mail naar reunie@dionysius.nl voor de aanmeldgegevens.”