Bij Dierenopvang Hart van Brabant wachten tal van huisdieren op een nieuw baasje. In de rubriek ’Baasje gezocht!’ presenteren we steeds een van deze dieren. Dit keer een goedzak die Boef heet.

Hoi allemaal. Mijn naam is Boef. Mijn naam doe ik niet zoveel eer aan want ik ben een echte goedzak. Helaas kon mijn vorige eigenaar niet meer voor mij zorgen en daarom ben ik nu op zoek naar een nieuw huis. Ik mag hier lekker veel mee wandelen en dit vind ik hartstikke leuk. Elke week word ik steeds een beetje enthousiaster. Ik vind alle vrijwilligers hier ook superaardig, en weet zeker dat ik ook bij jou vriendjes zal zijn met iedereen. Met andere honden kan ik ook prima samen wandelen, dat doe ik hier dan ook regelmatig. Ik ben zelfs even bij de katten wezen kijken en ook die leken me heel gezellig. Op dit moment volg ik twee keer per week een training en hier doe ik het ook fantastisch, ik vind het dan ook erg leuk om samen te trainen. Spreekt mijn verhaal jou aan en zie je het zitten om kennis met mij te maken? Neem dan contact op met de Dierenopvang.

Bereikbaarheid

Dierenopvang Hart van Brabant (013 543 52 09), maandag t/m zaterdag van 13:00 tot 16:00 uur. Dierenambulance (013 542 00 55). De Dierenambulance is 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 t/m 23.00uur (indien bezetting met vrijwilligers dit toelaat). We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers.