Hou je van een flinke dosis competitie en avontuur? Dan is de Castle Run op 14 juli in Spoorpark Tilburg echt iets voor jou en je vrienden! Test jouw behendigheid en samenwerkings-skills en trotseer samen met drie vrienden het meest epische hindernisparcours. Gemakkelijk wordt het niet. Dit parcours is gemaakt voor de échte bikkelharde doorzetters. Samenwerken is de sleutel tot succes, want alleen door goed teamwork behalen jullie de finish!

Zet je schrap voor de ultieme Castle-Run ervaring! De Castle Run bestaat uit metershoge stormbanen, gekke obstakels en grappige spellen. Durf jij het aan? Wie weet wordt jouw team het snelste team van de dag en gaan jullie naar huis met de felbegeerde eerste prijs! Meld je aan op de website tilburgcastle.nl. Er zijn 2 categorieën waar je je voor kunt inschrijven: 12+ of 16+. Ook kun je op deze site terecht voor meer informatie over Tilburg Castle.

Gratis Aziatisch festijn

De Castle Run maakt onderdeel uit van Tilburg Castle. Een gratis Aziatisch festijn voor jong en oud waarbij Spoorpark Tilburg voor de derde keer wordt omgetoverd in Aziatische sferen. Het thema dit jaar is ’Animal King-dom’. Het belooft een spectaculaire dag te worden met niet alleen de Castle Run-stormbaan. Er is ook een Asian Fair met allerlei braderie-activiteiten waarbij de Aziatische cultuur centraal staat. Daarnaast zijn er een big five-dierenspeurtocht, K-pop dansen, een dierenquiz en Aziatische hapjes en drankjes. En activiteiten als een kalligra-fieworkshop, judo, origami en insecten eten. De activiteiten en workshops tijdens Tilburg Castle zijn gratis. Alleen aan de Castle Run zijn kosten verbonden. Een teamkaartje kost € 40.

Next Up en Avondje Uit 013

Tilburg Castle is een event van Avondje Uit 013 en Next Up, en begon drie jaar geleden als initiatief vanuit tien Tilburgse jongeren. Next Up is de naam van het maatschappelijke diensttijdproject (MDT) van onder meer jonge-renwerk R-Newt. Jongeren die meedoen met MDT ontdekken hun talenten en doen tegelijkertijd iets voor een ander. Avondje Uit 013 realiseert zinvolle ontmoetingen voor mensen die behoefte hebben aan meer sociale contacten of zich in een sociaal isolement bevinden. Tilburg Castle is uitgevoerd als MDT-project, samen met Avondje Uit 013. De eerste editie van Tilburg Castle was een daverend succes.