Elke donderdagavond tot en met 15 augustus organiseert De Pont museum, in samenwerking met de Fontys Academy of the Arts, Thursday Tunes. Geniet van een zwoele zomeravond vol muziek, lekker eten en goede vibes in de museumtuin van De Pont.

Wat kun je verwachten? Net afgestudeerde en bijna afgestudeerde jazz-, singer-songwriter- en popmuzikanten treden op in de prachtige tuin. Fontys Academy in Tilburg, een van de grootste scholen voor podiumkunsten in Nederland, werkt samen met De Pont om deze jonge artiesten een podium te bieden.

Het museumcafé zorgt voor een speciale, zomerse daghap en verse mocktails. De setting in de tuin is perfect om nieuwe muziek te ontdekken onder het genot van een hapje en drankje.

Tip

Elke donderdagavond is De Pont vanaf 17.00 uur gratis toegankelijk, dus ook tijdens Thursday Tunes! Dit betekent dat je zonder kosten kunt genieten van de topcollectie en tentoonstellingen van het museum, naast de live muziekoptredens. Verwacht vanaf 18.00 uur een line-up vol verrassingen met elke week nieuwe muzikanten die hun unieke sound presenteren. Kijk voor meer informatie over het programma op depont.nl. Kom langs en beleef de perfecte zomeravond vol cultuur en muziek bij De Pont museum!

De Pont museum is vanaf 19 augustus tot en met 4 oktober tijdelijk gesloten in verband met verdere verduurzaming van het gebouw.