Ga je na de zomervakantie naar de middelbare school en kan je zelfvertrouwen wel een boost gebruiken? Vind je het moeilijk om voor jezelf op te komen en voel je je snel overprikkeld? Dan is er nu een traject wat jou (of jouw kind) kan helpen! Het vindt plaats in de zomervakantie op vijf verschillende momenten en deze data worden samen en jouw voorkeur ingepland.

Alexandra Heezius is werkzaam als hypnotherapeut en kindercoach. Zij vertelt: ”We gaan werken aan het vergroten van je zelfvertrouwen en aan jezelf goed leren beschermen. Ook leer ik je hoe je minder overprikkeld raakt, hoe je meer rust kunt ervaren, hoe je je beter kunt concentreren en hoe je beter slaapt. Ik heb al veel volwassenen en kinderen mogen begeleiden bij grote veranderingen in hun leven. Voor dit traject ligt de nadruk op geleide meditaties op maat, dit zijn een soort verhalen waarin jij de hoofdrol speelt en waarin ik allerlei elementen verwerk die jou helpen in het bereiken van je doelen, waaronder het vergroten van je zelfvertrouwen. Een voorbeeld van hoe effectief dit werkt is dat ik met een 12-jarig meisje heb gewerkt die gepest werd en nu langs hen kan lopen zonder daar enige onzekerheid bij te voelen. Ze is zich nu bewust geworden van hoe bijzonder ze is en heeft echt zelfvertrouwen gekregen, dit gun ik jou ook!”

Wil je meer informatie of je aanmelden voor dit traject neem dan contact op met Alexandra Heezius, tel 06 296 23 047 of per mail aheezius@gmail.com. Zie ook:

https://www.blauwestorm.com/doelgroepen/kinderen/kinderen-zomervakantie-traject