Bij Dierenopvang Hart van Brabant wachten tal van huisdieren op een nieuw baasje. In de rubriek ’Baasje gezocht!’ presenteren we steeds een van deze dieren. Dit keer Binky, die geniet van aaitjes.

Binky: zo heet deze lieve, aanhankelijke jonge kater. Als we zijn hokje open zetten springt hij er uit en rent als een blij ei naar het buitenverblijf. Binky vindt het heerlijk om buiten in het zonnetje te liggen. Zodra hij de stem van zijn trouwe verzorger hoort kan hij heel schattig liggen rollen van genot. Binky kan genieten van alle aaitjes en komt zelfs al regelmatig bij iemand op schoot liggen! Deze jonge kater houdt van aandacht en menselijk gezelschap maar stelt de aanwezigheid van de andere katten niet altijd op prijs. In zijn vorige huisje kwam hij ook veel buiten, we zijn dus op zoek naar een woning met tuin.

Wennen

Binky zal waarschijnlijk weer erg moeten wennen in een nieuwe omgeving. Wij denken dat een rustig huisje, zonder kinderen of andere huisdieren, het beste voor hem zal zijn. De ideale nieuwe eigenaar is iemand met geduld, die lieve woordjes tegen hem fluistert en de tijd wil nemen om zijn vertrouwen te gaan winnen.

Bereikbaarheid

Dierenopvang Hart van Brabant (013 543 52 09), maandag t/m zaterdag van 13:00 tot 16:00 uur. Dierenambulance (013 542 00 55). De Dierenambulance is 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 t/m 23.00uur (indien bezetting met vrijwilligers dit toelaat). We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers.