Het tot ’Evenementenstad van het jaar 2024’ verkozen Tilburg krijgt er nog een happening bij. Op vrijdagavond 30 augustus, zaterdag 31 augustus en zondag 1 september swingt het Reeshofpark de pan uit tijdens Tribute Weekend Tilburg!

De initiatiefnemers van Tribute Weekend Tilburg hebben ruime ervaring in het organiseren van evenementen en wilden iets toevoegen aan de evenementenkalender in Tilburg. Geïnspireerd door het tv-programma ’Tribute Battle of the Bands’ en de populariteit van de vele acts werd gekozen voor het nieuwe driedaagse festival met de naam Tribute Weekend.

Variatie

Drie dagen lang is het Reeshofpark het toneel van een keur aan tribute-artiesten en bands, waarvan maar liefst zeven bekend van ’Tribute Battle of the Bands’: ”Variatie in stijl, uitvoering en sfeer, voor elk wat wils voor alle leeftijden. Kortom een line-up die er mag zijn, verdeeld over vrijdagavond, zaterdagmiddag en avond en de zondagmiddag in matinee vorm, gericht op het hele gezin. De kaartverkoop is inmiddels gestart, waarbij de early bird-tickets al een aardige vlucht genomen hebben. Mede omdat de organisatie volledig werkt met vrijwilligers en geen winstoogmerk kent, zijn de prijzen van de toegangsbewijzen zo laag mogelijk gehouden, zeker in vergelijking met andere festivals. Tickets zijn verkrijgbaar per dag of als combiticket (voordeliger) voor de vrijdag en zaterdag.”

Voor meer info en het bestellen van tickets: www.tributeweekendtilburg.nl

[kader]

Programma

Vrijdagavond 30 augustus van 18.30 uur tot 23.30 uur - Abba Fever, Diva (Tina) Turner, Neil Diamond Tribute (George Lotze), Phil Bee (Joe) Cocker - al deze acts worden begeleid door de Heeren van Aemstel Band

Zaterdag 31 augustus van 15.00 uur tot 23.30 uur - Queen must go on, Chicago Funk (Earth Wind and Fire), Guus Meeuwis tribute band, Rootsriders (Bob Marley) en mogelijke surprise-acts.

Zondagmiddag 1 september van circa 13.00 uur tot irca19.00 uur - dit programma wordt nog bekend gemaakt.