Stadsnieuws maken we samen!

Stadsnieuws Tilburg is een uitgave van Uitgeverij Em. de Jong en valt ieder weekend gratis op de deurmat in de hele gemeente Tilburg. Stadsnieuws Tilburg verschijnt als magazineformaat en wordt gemaakt door Tilburgers voor Tilburgers onder het motto ‘Stadsnieuws Tilburg maken we samen’. Je leest achtergrondverhalen,columns, interviews, agendatips, puzzels en nog veel meer.

Belevingswereld
Stadsnieuws Tilburg is een krant waar lezers naar uitkijken en waarin adverteerders graag hun plekje claimen. Een huis-aan-huisblad bovendien dat het karakter van de stad/gemeente Tilburg en de inwoners weerspiegelt. Uitgangspunt daarbij is dat lezers zichzelf herkent in de krant dankzij verhalen/rubrieken die raken aan hun persoonlijke belevingswereld en gebeurtenissen in de stad/gemeente. Van de kermis tot carnaval en van uitgaan tot sport, maar ook gemeentelijke actualiteiten en nieuws over en belevenissen van bekende en ‘gewone’ Tilburgers. Aangevuld met leuke rubrieken en columns, bestaat er zo een hechte band tussen onze krant, het lezerspubliek en ook heel belangrijk: (lokale) adverteerders.

Hart en ziel
Tilburg verdient een aantrekkelijk huis-aan-huisblad dat met hart en ziel gemaakt wordt en dicht bij de mensen staat. Maar net zoals wanneer we met carnaval samen staan te blèren op de Heuvel, Willem II en Trappers vanaf de tribunes met zijn allen naar de overwinning schreeuwen en als één blok hard werken aan de verdere ontwikkeling van de stad, moeten we daar wel met zijn allen de schouders onder zetten. Want: Stadsnieuws maken we samen!

Historie

Al sinds 1979 is Stadsnieuws een begrip in Tilburg en omstreken. Uitgeverij Em. De Jong geeft Stadsnieuws sinds 1 oktober 2021 uit. Sinds die datum is Stadsnieuws een magazine-achtige weekenduitgave.

Tip voor de redactie?

Heeft u een (agenda)tip of een leuk nieuwsfeit voor Stadsnieuws Tilburg? Neemt u dan a.u.b. contact met ons op via: stadsnieuws-tilburg@emdejong.nl

Zelf aanleveren?

U kunt zelf kopij en agendatips aanleveren via ons aanleverportaal: Klik hier voor de voorwaarden en schrijftips en om in te loggen. Eerste keer is registreren verplicht. Deadline is dinsdag 12.00 uur, voor plaatsing in dezelfde week.

Advertenties:

Een huis-aan-huis-blad kan zonder adverteerders niet bestaan. Hopelijk bent u net zo enthousiast over Stadsnieuws als wij. Meer weten over de mogelijkheden om uw bedrijf/organisatie bij onze lezers onder de aandacht te brengen tegen aantrekkelijke tarieven en doorplaatsingsmogelijkheden in onze andere titels? Neem dan snel contact op!

Jasper Langenhuijsen
Tel.: 06 2512 7492
jasper-langenhuijsen@emdejong.nl

Deadline advertenties woensdag 12.00 uur.

Uitgever

Uitgeverij Em. de Jong
Visweg 8
5111 HJ Baarle-Nassau
uitgeverij@emdejong.nl
www.uitgeverijemdejong.nl


Bekijk ook eens onze andere websites

Weekblad Gilze en Rijen

Weekblad de Duinkoerier

Weekblad Dongen

Groeiend Best

Stadsnieuws Tilburg

Groot Eindhoven

Goirles Belang

Weekblad Waalwijk

Weekblad Heusden

© Niets van de informatie op deze website / uit de edities die op deze website staan gepubliceerd, mag op enigerlei wijze worden verveelvoudigd en/of gebruikt worden, zonder schriftelijke toestemming van de uitgever. Neem hiervoor contact op via uitgeverij@emdejong.nl